We zijn wezens van gestructureerd water

Ongestructureerd lichaamswater veroorzaakt veroudering.

Tegenwoordig begrijpt de waterwetenschap de werking van de +/- 70% van ons lichaam, dat water is. Ze vertelt ons dat we, om gezond, jong en vol energie te blijven, de kwaliteit van ons lichaamswater kunnen verbeteren en onderhouden. Het heeft niets te maken met medicijnen of voedingssupplementen. Het draait allemaal om water en niets anders dan water.

Elke cel in ons lichaam is gevuld en omgeven door water. Al dit water is lichaamswater. Ons lichaamswater is heel anders dan kraanwater of mineraalwater. Ons lichaamswater is gestructureerd, terwijl drinkwater chaotisch is. Dit verschil is cruciaal voor gezondheid en welzijn.

Ons lichaamswater is levend en vol energie en informatie, het is het communicatiemiddel tussen al onze cellen. We bestaan uit 70.000 miljard cellen die in perfecte interactiviteit samenwerken dankzij de elektromagnetische informatie die met de snelheid van het licht in ons lichaamswater circuleert. Elke cel wordt geïnformeerd over het functioneren van alle andere cellen en weet precies wat te doen.

Onze gezondheidstoestand hangt af van de structuur van ons water. De vloeistof in onze cellen wordt het cytoplasma genoemd en bestaat voor ongeveer 75% uit zeer gestructureerd water. Structuur is de manier waarop watermoleculen vorm krijgen en zichzelf organiseren. Als je steenkool met diamanten vergelijkt, zijn ze allebei gemaakt van koolstof, maar hun structuur is anders. De structuur van water is daarom veel belangrijker dan de chemische samenstelling. Hoe beter het water is gestructureerd, hoe meer energie het bevat, hoe meer informatie het heeft en hoe meer het zijn vermogen behoudt om onze gezondheid te ondersteunen.  

Gezond DNA is omgeven door water in de vorm van een zeer gestructureerde en geometrisch complexe moleculaire rangschikking, terwijl ongezond DNA is ingesloten in water met minder geometrische complexiteit. Hoe groter de structuur, hoe beter de gezondheid!

Als een orgaan ziek is, werken niet alleen de eiwitten in dat orgaan niet goed, maar ook het water heeft zijn structuur verloren.

Watermoleculen zijn ongelooflijk klein, maar met de huidige technologieën kun je de structuur van watermoleculen in cellen fysiek visualiseren. Het water van zieke cellen is anders dan dat van gezonde cellen. Dit water is niet gestructureerd zoals het hoort. Wat u wilt doen om gezond te worden, is dit water herstructureren.

In de huidige sterk vervuilde samenlevingen, waar maar heel weinig van onze waterbronnen zijn gestructureerd, is het probleem niet alleen de hoeveelheid water, maar vooral de kwaliteit ervan. We kunnen onze gezondheid behouden en langer jong blijven door betere hydratatie en door de waterstructuur van het lichaam te behouden. Double Helix Water, door zijn sterk gestructureerde dubbele helixvorm, zal het lichaamswater herstellen naar zijn oorspronkelijke structurerende eigenschappen.