Water van onze acupunctuur meridianen

Chi in een flesje

In 2009 ontdekte natuurkundige Shui Yin Lo dat de meridianen in ons lichaam kanalen zijn die bestaan uit waterdeeltjes. Dit zijn kristallijne microdeeltjes, onzichtbaar voor het blote oog, die de vorm hebben van een dubbele helix.

Double Helix Water is dit water gereconstitueerd in het laboratorium. Wanneer we Double Helix Water drinken, verspreidt het zich in ons lichaam en herstelt en voedt het onze meridianen. Onze vitale energie neemt toe en circuleert beter, ons zelfherstellend systeem activeert, vermoeidheid verdwijnt, we slapen beter, onze vitaliteit neemt toe, onze gedachten zijn helderder en we voelen ons gezonder en gelukkiger.

Les méridiens de notre corps sont des canaux de Double Helix Water.

Wanneer we in de buurt van een waterval zijn en zijn vitale energie opnemen, voelen we dat het ons vitaliseert, ons doet ademen en vrede brengt. De Chinezen weten al 5000 jaar dat we een energetisch-dynamisch mechanisme hebben, dat vitale energie (Chi) door ons lichaam transporteert. Dit energiedistributienetwerk bestaat uit onderling verbonden kanalen die meridianen worden genoemd. Onze 12 belangrijkste meridianen zijn met elkaar verbonden door de secundaire meridianen. Deze kanalen hebben knooppunten net onder de huid in de acupunctuurpunten. Alle levende wezens hebben meridianen. De meridianen verschijnen in het embryo in de vroege uren van de celdeling.

L'eau de notre corps